AI assisterad sökning erbjuder en snabbfil att hitta rätta filer i mediebanken

den 26 april 2024

Användningen av visuell AI-sökning (Visual AI Search) har ändrat sättet hur avancerade mediebanker fungerar. Det möjliggör en övergång från traditionella, ofta tidskrävande sökmetoder till en mer intuitiv och effektiv hantering av digitalt innehåll. Visuell AI-baserad sökning använder avancerade algoritmer för att analysera och identifiera bilder och videor baserat på deras visuella innehåll, vilket gör sökningen snabbare och mer exakt.

Sök stöd av IT-avdelningen vid argumenteringen för en DAM mediebank

den 19 februari 2024

I dagens digitala ålder är ett robust system för digital tillgångshantering (DAM / mediebank) avgörande för att effektivt hantera den växande volym av digitala tillgångar i företagen och andra organisationer. Även om DAM-lösningar främst riktar sig till behoven hos kreativa avdelningar, marknadsföring och kommunikation, är IT-avdelningens roll i att underlätta och hantera dessa system ofta förbisedd. Att beakta och förstå de specifika behoven hos IT-avdelningar är avgörande för att argumentera framgångsrikt för en introduktion av en modern DAM-lösning i organisationer.

Delning av digitalt innehåll blir lättare och mera effektivt via mediebanken

den 15 januari 2024

Följande blogg visar upp de vitt skilda scenarier under en arbetsdag i företag där delningsfunktioner används med ett Digital Asset Management-system (DAM/MediaBank) där diverse olika digitala innehåll delas med intressenter. Som en dag i en organisation kommer att visa är DAM:s delningsmöjligheter en integrerad del av företagens verksamhet.

Artikeln visar, hur DAM:s delningsförmåga integreras i organisationens arbetsföde och verksamhet. Från brådskande individuella behov till samarbetsvilliga teaminsatser, och från intern kommunikation till externa partnerskap, underlättar DAM sömlös, effektiv och säker delning av innehåll, och bemöter de varierande och dynamiska behoven i en modern och livlig företagsmiljö.

Mobil anpassad MediaBank förbättrar samarbete i realtid

den 1 december 2023

När du är utanför kontoret, på väg, eller bara försöker hantera dina tillgångar utan din bärbara dator - då är MediaBankens mobila funktion precis det verktyg du behöver.

Med MediaBankens mobila funktion kan du smidigt ladda upp, bläddra, dela och ladda ner tillgångar medan du är på språng - allt detta utan att du behöver ladda ner en app! MediaBankens responsiva design används som en progressiv webbapp och du kan lägga till eller "pinna" den på din smartphones hemskärm. Njut av flexibiliteten att komma åt dina digitala tillgångar när som helst, var som helst, vilket gör dina arbetsflöden mer effektiva och bekväma.

Känner du till alla videofilformat som listas i denna tabell?

den 9 november 2023

Människor använder och producerar videor varje dag, men vet du skillnaden mellan format som AVI, MP4 eller MOV? Att välja rätt videofilformat är avgörande för teknisk kvalitet i dina videokampanjer, och det är viktigt att förstå dessa format. Man bör ställa sig frågor som:

Vilket format passar för vilket syfte? Vad är för- och nackdelarna med olika format?

1 – 5 / 10