Sisältöjen jakaminen tyylillä on brändinhallintaa parhaimmillaan

sunnuntai 16. tammikuuta 2022

Hyvän ensivaikutelman luominen on elintärkeää aineistojen jakelussa, niin yritykselle kun yhtiön brändeille. Pickit Boards on nopea ja helppo tapa jakaa myynti- ja markkinointimateriaalia, lehdistöpaketteja, uutiskirjeitä, liiketoimintaraportteja, oppaita, kampanjoita ja paljon muuta. Ne voidaan jakaa sisäisesti osastoille ja ryhmille sekä kumppaneille, jälleenmyyjille, virastoille tai muille ulkopuolisille sidosryhmille linkin kautta.

Pickit Boardsilla jaat organisaation tärkeät sisällöt kokoelmina tyylikkäästi ja kohdistetusti.

Tarinankerronta on yksi voimakkaimpia työkaluja, jota yrityksesi voi käyttää luodakseen asiakassuhteita. Brändisi on yksi ratkaisevista tekijöistä, kun kilpaillaan kohderyhmien huomiosta. Huonot visuaalisen suunnittelun valinnat vaikuttavat suoraan yrityksesi menestykseen.

Pickit Boards™ on moduuli, joka on suunniteltu auttamaan työntekijöitä yhdistämään ja jakamaan kontekstuaalista sisältöä houkuttelevassa ja helppokäyttöisessä paketissa, projekteina ja  aineistojen kokoelmina niin sanottuina Boards "tauluina".


Miellä sovellusta helposti rakennettavana, responsiivisena mikrosivustona, jonka avulla voit nopeasti jakaa resursseja, projekteja, materiaaleja ja mukana tulevia ohjeita tai tietoja ilman, että sinun tarvitsee selata monimutkaisia CMS-työkaluja tai pyytää kalliita toimistoja pukemaan sisältöäsi myytävämpään ulkoasuun.

Pickit Boards™ on suunniteltu vastaamaan minkä tahansa yrityksen tarpeisiin, jotka haluavat jakaa sisältöä tiettyyn kontekstiin, usein ohjeiden ja asiaankuuluvien tietojen kanssa siitä, miten tiedostoja ja aineistoja on tarkoitus käyttää.

Sovellus sopii täydellisesti tuotelanseerauksiin, myyntivakuuksiin, kampanjoihin, uutiskirjeisiin, tapahtumatietoihin ja moneen muuhun. Se on täydellinen etätyöpaikan ominaisuus, joka on täysin linjassa viimeisimpien trendien ja jatkuvasti kehittyvien loppukäyttäjiemme työnkulkujen kanssa. Voit täysin valita kenelle Boardsin haluat jakaa, eivätkä ulkopuoliset pääse käsiksi aineistoihin ellet sitä itse halua.

Pickit Brands: Brändiportaalilla aineistot verkkoon

Brändiportaali tarjoaa välineet muun muassa markkinoinnin materiaalien hallintaan ja julkaisemiselle. Pickit Brands yksinkertaistaa brändinhallintaa alustalla, joka yhdistää kaiken (ja kaikki), mikä on tärkeää brändin kasvulle.

Graafinen ohjeistus puolestaan auttaa pitämään brändin yhdenmukaisena ja kaikki ajantasalla ja informoituina. Brändiportaalin avulla kuka tahansa pääsee nopeasti käsiksi yhtiön brändimaailmaan, lataamaan brändin logoja, kirjaisimia ja brändiin liittyviä muita aineistoja.

Organisaation sisällön ylläpitäjät voivat verkkosivuilla dynaamisesti ja tyylikkäästi jakaa  hyväksytyt värit, typografian, yhtiön mukaiset brändiohjeistukset ja paljon muuta suoraan DAM-materiaalipankistaan. Näin loppukäyttäjät pääsevät nopeasti käsiksi tarvitsemaansa ajankohtaiseen sisältöön, joka sellaisenaan lisää brändin johdonmukaisuutta.

Pickit Brand™ -ominaisuus virtaviivaistaa tapaa, jolla organisaatiot voivat jakaa relevantteja brändiresursseja ja oppaita auttaakseen työntekijöitä pysymään ajan- ja brändin tasolla. Käyttö on erittäin yksinkertaista ja nopeaa oppia, mutta silti saat niiden avulla paljon aikaiseksi.

Materiaalit pysyvät ajantasaisina yhdessä paikassa ja niitä on mutkaton käsitellä. Aineistot ovat jaettavissa asianosaisille oikean sisältöisinä, oikeassa muodossa ja oikeissa kanavissa. Brändiportaali on integroituna meidapankkiin joka tarjoilee oikeanlaiset tuote- ja brändikuvat sivujen kautta. Pickit Brands on pilvipalvelu jossa on kaikki tarvittavat brändiaineistojen hallintaan, keskittämiseen ja linkittämiseen.

Mitä helpommin vaikuttajat voivat nähdä tai pyytää pääsyä yhtiön digitaalisiin aineistohini, sitä enemmän yhtiön sisältöä käytetään ulkoisissa blogeissa, verkkosivustoissa ja muissa paikoissa oikeilla sisällöillä, jotka lisäävät tuotemerkkisi ja brändisi tunnettuutta.

Pickit Family mahdollistaa monien brändien hallinnan

Portaali toimii yhdenmukaisen brändin rakentamisen apuna. Esimerkiksi eri maiden sivustoille saadaan yhteneväiset ja/tai eriävät materiaalit samasta paikasta ja sivustoille voidaan tehdä kieliversiot maan markkinoille sopiviksi. Myös konsernin eri brändejä/tuotemerkkejä voi näin hallita yksilöllisesti samalta alustalta.

Pickit Family tarjoaa seuraavat hyödyt monien brändien hallinnassa:

  • Helppo pääsy alabrändien ja tytäryhtiöiden sivuille
  • Mahdollistaa räätälöidyn sisällön tarjoamista alueellisille markkinoille
  • Voit hyödyntää malleja nopeuttamaan alatilien määritystä
  • Ymmärrät kunkin alatilin ainutlaatuiset tarpeet ja suorituskyvyn

Kiinnostuitko? Varaa 15 minuutin konsultaatio asiantuntijaltamme täältä!

Pickit on helppokäyttöinen DAM- mediapankki
 

Pickit on intuitiivinen ja helppokäyttöinen DAM- mediapankki pienille ja keskisuurille yrityksille. Sovellus tarjoaa mediapankkipalvelut suoraan Office 365 ympäristössä, jotta kaikki sen käyttäjät voivat hyödyntää Pickit kautta kuvia, videoita, esityksiä ja dokumentteja.

On ensiarvoisen tärkeä jalkauttaa mediapankin käyttö organisaatiossa.
Lue blogistamme Miksi työntekijänne ei käytä mediapankkinne sisältöjä?

Pickit tuo Powerpoint ja Word sovellusten käyttäjien tarpeet keskiöön mediapankki aineistojen käytön helppoudessa ilman erillisiä latauksia omalle koneelle ennen käyttöä. Pickit integroituu myös Teamsiin, Sharepointiin, Google Workspace ja Dropboxiin sekä tarjoaa miljoona kuratoituja kuvaa käyttöösi veloituksetta.

Tutustu Pickitiin tästä linkistä.

Rekisteröidy esittelyyn suoraan varaamalla aika tästä linkistä.

 

Kirjoittaja Rolf Koppatz

Rolf on Communication Pro:n perustaja ja toimitusjohtaja, DAM konsultti, markkinoinnin sekä IT-alan ammattilainen 35 vuoden kokemuksella.

Sano hei, vaikka LinkedInissä.

www.communicationpro.com