Kirjoitukset ajalta maaliskuu 2020

Museot ovat siirtyneet verkkonäyttelyihin

keskiviikko 25. maaliskuuta 2020


Vain ne, jotka näkyvät, voivat menestyä. Digitalisaatio ei pysähdy museoihin. Tarvitaan uusia strategioita yleisön saavuttamiseksi ja laajentamiseksi. Museon oma verkkonäyttely on paras ratkaisu nykytilanteessa kun samalla voit siirtää aineistot museoiden Finna-palveluun. 

Korona pandemian takia olemme hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa, joka herättää paljon huolenaiheita ja kysymyksiä. Koronavirus on saanut valtion rajoittamaan pääsyä kulttuuritapahtumiin sekä museoiden tiloihin. 

Museotoiminnan työn tekemisen tavat muuttuvat kun teknologia mahdollistaa työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta. Tiimityö ei enää välttämättä edellytä fyysistä läsnäoloa ja sisällön ylläpito hoidetaan etänä, vaikkapa älypuhelimella. Korona pakottaa museot hyödyntämään digitaalisia julkaisualustoja tavalla tai toisella. 

Miksi mediapankin "SelfService" itsepalvelumalli on markkinointiviestinnässä tätä päivää?

tiistai 24. maaliskuuta 2020

Tiedämme, että aika on arvokkain resurssimme. Aika on rahaa, ja koska markkinointi-ihmisillä on rajoitetusti aikaa käyttää sisällön jakoon, on tavoitteena toimiva helppokäyttöinen itsepalvelumalli sisällön jaossa "must".

Toimivalla DAM mediapankilla hallinnoidaan yrityksen visuaaliset tiedostot keskitetysti. DAM:illa kuvat, logot, videot ja muu oleellinen ajantasainen visuaalinen materiaali on kaikkien niitä tarvitsevien hyödynnettävissä.

Digitalisaation prosessissa odotusajat eivät enää ole hyväksyttäviä ja siksi viestin ja sisällön toimitus pitää tapahtua digitaalisesti viipymättä, mutta aina myös laadukkaasti.