Kuukauden käyttövinkki: Tiedostojen massamuokkaus MediaBankissa

tiistai 15. kesäkuuta 2021

Muuttuivatko kuviesi tekijänoikeudet? Unohditko merkitä oikeat avainsanat juuri lataamiisi tiedostoihin? Tiedostojen metatietojen muokkaaminen ja läpikäynti yksitellen on aikaavievää, mutta näppärän massamuokkaustoiminnon avulla muokkaus sujuu kuin tanssi.

Voit muokata useita tiedostoja samanaikaisesti MediaBankin päänäkymässä valitsemalla haluamasi tiedostot ja valitsemalla sen jälkeen Massamuokkaus. Usean tiedoston muokkaus onnistuu myös viemällä halutut tiedostot Keräilykoriin ja tekemällä massamuokkaus siellä. 

Massamuokkaus sujuvoittaa erityisesti suurten aineistomäärien ja kokoelmien hallintaa, mutta nopeuttaa työnkulkuja jo silloin, kun käsiteltävänä on muutamiakin tiedostoja.

MediaBank DAM – Ratkaisusi aineistonhallintaan

MediaBank on luotettava kotimainen pilvipalvelu, jonka avulla hallitset aineistojasi, kuten tiedostoja, kuvia ja videoita, yhdestä sijainnista käsin. Määrittele eri käyttäjäryhmille pääsy eri aineistoihin, ja suojaa digitaalinen omaisuutesi ja brändi-ilmeesi. Myös työnkulut nopeutuvat, kun käyttäjillä on pääsy vain heille tärkeisiin materiaaleihin. 

Lue lisää MediaBankista sivuiltamme ja ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja!