Mikset tarjoaisi zoomausta kuvien kiinnostavien yksityiskohtien tarkasteluun?

tiistai 3. lokakuuta 2017

pienen yksityyskohtan zoomausta

On tilanteita, jossa jokin kuvan yksityiskohta voi olla tärkein yksittäinen tekijä valintaprosessissa

Kun tarvitset tarkan yksityiskohdan kuvasta, kartasta taikka piirroksesta, on kuvan zoomaustyökalu webissä aivan ehdoton apuväline. Tarkka zoomaus vaatii kuitenkin raskaan originaalitiedoston, joten tutustu miten olemme toteuttaneet nopean zoomaustoiminnon ja miten sitä käytetään.

Lisätietoa sovelluksesta saat täältä

Webbiin yleensä kevyet kuvat
Kun webissä tai mediapankissa käsitellään kuvia ovat ne järjestäen kevyitä versioita lähinnä syystä, että webjulkaisuissa käytetään optimoituja, pienikokoisia tiedostoja. Kun halutaan tarkastella yksityiskohtia klikataan kuvaa suuremmaksi. Suurennettu kuva on kuitenkin yleensä edelleen kevyt eivätkä yksityiskohdat tulee laadukkaasti esiin.

Nyt raskaat kuvat nopeasti zoomattaviksi webbiin
Webissä vältetään yleensä raskaita isokokoisia tiedostoja koska ne päivittyvät sovelluksissa niin tuskastuttavan hitaasti ja vievät lisäksi paljon tilaa. Zoomausratkatkaisullamme voit nyt tallentaa mahdollisimman hyvälaatuiset kuvat palvelimelle ja kuitenkin tarjota niitä tarkasteltaviksi laadukkasti ja reaalikaikaisesti webissä ja mediapankissa ilman hitausongelmia.

Tarjoa kuvien yksityiskohtien tarkastelua.
Zoomaustyökalulla voit syvätarkastella tiedostoja (kuva, pdf ja Ai -tiedostoformaatit) ja saat uskomattoman tarkan suurennetun kuvan käyttöösi. Kuvaa voi tarkastella mediapankin käyttöliittymässä, mutta lisäksi voidaan suurennus suorittaa näytön kokoruutumoodissa. Parasta ratkaisussa on, että suurentaminen tapahtuu reaaliaikaisesti ilman viivettä vaikka originaalikuvakoko olisi erittäin suuri.

Kuvien yksityiskohdat helposti nähtävissä verkossa
Kuvien syväzoomaus paljastaa erilaisia yksityiskohtia kuvissa jotka ovat tärkeitä monenlaisissa tutkimuksissa ja esineiden tunnistamisessa. Koska ominaisuus voidaan aktivoida mediapankissa kuvakohtaisesti, voidaan myös oikeudet kuvien zoomaukseen tarjota niille käyttäjille jotka sitä tarvitsevat.

Tehokkaan zoomauksen ansiosta taiteilijan kädenjälki on täydellisesti nähtävissä

Piirrosten kädenjäljen zoomausta
Esimerkkinä tilanteista jossa zoomausvaihe on keskeisen tärkeä mainittakoon vaativien brändien aineistojen, kuten originaalimateriaalien oikeanlainen tunnistaminen. Tehokkaan zoomauksen ansiosta taiteilijan kädenjälki on täydellisesti nähtävissä kuvia valitessa, oli vaikkapa originaalikuvan ai-tiedosto kuin pienikokoinen tahansa. Esimerkiksi Moomin Characters Oy Ltd tarjoaa zoomausominaisuutta ja jakaa laadukkaasti brändin lisensoitavaa materiaalia maailmanlaajuisesti webin kautta agenteille ja sadoille yhteistyökumppaneille.

Zoomaa karttoihin tarkemmin
Myös karttojen luku edellyttää tehokasta zoomausominaisuutta. Serlachius-museoiden kokoelmaselaimen avulla tehty karttanäyttely verkkojulkaisuna, tarjoaa yleisölle mahdollisuuden tutustua Mäntän kehityksestä 1600-luvulta nykypäivään kertoviin karttoihin. Verkkojulkaisuun liitettyjen kuvien 200% zoomtoiminto mahdollistaa tarkan karttojen yksityiskohtien tutkimisen. Myös ilmakuvat ovat zoomattavissa.

Keuruu karttazoomaus

Tutustu karttojen zoomaukseen livenä tästä:
http://serlachius.fi/fi/kokoelmat/karttajulkaisu/

Tehokasta kuvien tuotannon hallintaa
Ei enää manuaalista kuvankäsittelyä. Ei monia kuvaversiota eri käyttötarkoituksiin. Palveluun tallennetaan yksi laadukas originaaliversio, josta tarvittavat zoomattavat versiot rakentuvat automaattisesti. Tämä se vasta onkin ajan ja kustannusten säästöä!

Zoomattu silmä

Tarjoamme zoomausominaisuutta myös webbiin ja verkkokauppoihin. Kysy lisätietoa zoomattavista aineistoista kotisivuillamme.

Lataa opas: tiedostojen tehokäyttö markkinointiviestinnässä

Lisätietoa sovelluksesta saat täältä

Kirjoittaja Rolf Koppatz

Rolf on Communication Pro:n perustaja ja toimitusjohtaja, DAM konsultti, markkinoinnin sekä IT-alan ammattilainen 35 vuoden kokemuksella.

Sano hei, vaikka LinkedInissä.

www.communicationpro.com