MediaGallery tuo brändikuvat ja videot visuaalisesti kotisivuille

tiistai 12. syyskuuta 2017

MediaGallery-videoilla_web

Tehokeinona asiakkaiden kiinnostuksen herättämiselle kannattaa julkiset visuaaliset aineistot keskittää houkuttelevalle galleriasivulle kotisivuilla. Näin palvellaan brändiä visuaalisesti koukuttavalla viestinnällä joka puhuttelee nykyajan käyttäjiä ja tehostaa jakelua.

Moni yritys asettaa edelleen tärkeät kuvat, videot ja esitteet yksitellen ladattaviksi ja katsottaviksi kotisivuilleen. Tämä tapa on yleensä työläs sivujen ylläpitäjälle ja jäykkä käyttäjille eikä siten saada kovin suurta aineistomäärää jaettua kätevästi. Toiset tarjoavat käyttäjille pääsyn yrityksen aineistopankin julkiseen osioon jonka myötä ylläpidon ja aineistomäärän tarjoamat haasteet vähenevät huomattavasti. Aineistopankissa kuitenkin usein näytetään enemmän aineistoa kuin mikä olisi löydettävyyden kannalta tarpeen ja tehokäyttäjille tarkoitetut ominaisuudet kuten erilaiset keräilykorit ja laajat hakuominaisuudet voivat hämmentää peruskäyttäjiä ja vaikeuttaa oikean aineiston löytämistä.

Lisätietoa sovelluksesta saat täältä

Aineistopankin parhaat puolet esille näyttävällä ja nykyaikaisella tavalla

Nyt on tarjolla uusi moderni jakelutapa yhtiön julkiselle aineistolle. MediaGallery sivustolle aineistopankin ylläpitäjä voi valita 50-500 tärkeimmät ja ajankohtaisimmat tiedostot esitettäväksi responsiivisena vieritettävänä galleriana joka on loppukäyttäjille luontainen ja visuaalisesti puhutteleva kokemus. Galleria korostaa aineiston visuaalisuutta ja brändin visuaalisen ilmeen näyttävällä tavalla.

MediaGallery hyödyntää aineistopankin olemassa olevat rakenteet ja tarjoaa käyttäjille helpon suodatuksen halutun aiheen mukaan. Lisäksi jokaisen kuvan, videon ja esitteen yhteydessä löytyy käyttäjille tutut jakelupainikkeet jotka edistävät brändiviestin levikin.

MediaGallery-iPhone

Mobiiliystävällistä viestintää

Tänä päivänä verkkoa selataan yhä enemmän erilaisilla mobiililaitteilla. Laajamittainen aineistopankki ei välttämättä toimi kovin sulavasti älypuhelimissa, mutta MediaGallery vastaa tähän tarpeeseen. Täysin responsiivinen käyttöliittymä tarkkaan valitulla aineistolla toimii hyvin niin älypuhelimissa kuin tableteissa eikä käytössä oleva laite muodosta este aineiston katseluun. Minimalistisessa ja helppokäyttöisessä käyttöliittymässä sisältö on aina pääosassa.

MediaGallery sivusto liitetään kotisivuille helposti vain yhdellä URL-linkillä ja sitä ylläpidetään MediaBankista, ei CMS sovelluksesta. Koska kotisivujen ylläpitäjää ei tarvita gallerian ylläpitoon, muutokset näkyvään aineistoon on hyvin nopeasti toteutettavissa eikä kestä kauan päätöksen teon jälkeen että uudet aineistot jo näkyvät yhtiön sivuilla. MediaGalleryn voi myös helposti upottaa osaksi kotisivuja. Näin tehtynä kävijä ei siirry pois kotisivuilta eikä tiedä selaavansa erillistä aineistopankkia.

MediaGalleryssä videoiden esikatselu tulee suoraan YouTubesta tai Vimeosta. Näin aikaansaadaan videoille laajemman levikin ja tarjotaan käyttäjille tutut käyttöliittymät joista heidän on helppo jakaa videot eteenpäin. Videot eivät myöskään rasita kotisivuja tai aineistopankkia ja toistuvat aina sutjakkaasti, riippumatta siitä missäpäin maailmaa käyttäjä sijaitsee.

SUL-MediaGallery_web

Tutustu Communication Pro:n uuteen MediaBank MediaGallery:iin

Communication Pro tarjoaa MediaBankissa nyt täysin uuden modernin, responsiivisen ja informatiivisen  MediaGallery selailijan kuvagalleria-käyttöliittymän. Aineistopankista tarjottavat kuvat toimivat galleriamaisessa käyttöliittymässä sekä työasemalla että skrollattavassa muodossa älypuhelimella ja tabletilla. Tyylikkäästä ja julkisesta ajantasaisesta kuvagalleriasta kotisivuilla hyötyvät sekä kävijät että tekijät. Katso MediaGallery demoa

 

Lataa opas: tiedostojen tehokäyttö markkinointiviestinnässä

Lisätietoa sovelluksesta saat täältä