Oikeat kuvavalinnat PowerPoint esityksissä tukevat yrityksen brändiä paremmin.

3. toukokuuta 2018

Brändin ajama ajankohtainen viesti ja työntekijöiden itsensä tekemät PowerPoint esitysten viestit ovat joskus ristiriidassa toistensa kanssa. Usein nähdään edelleen monessa PowerPoint esityksessä vanhoja kuvia ja logoja, kuvia ilman tekijänoikeuksia ja PowerPointit ovat usein lisäksi aivan järkyttävän kokoisia.

Integroimalla kuvapankki PowerPointiin saavutetaan yhtenäisempi viesti​​​ ja helpotetaan tekijöiden arkea.

Paras ratkaisu yrityksen brändin ja työntekijöiden esitysten laadun kannalta on integroida yrityksen käyttämä mediapankkisovellus kuvineen, luokituksineen ja hakuominaisuuksineen suoraan PowerPoint käyttöliittymään. Näin voidaan tarjota yrityksen kaikille käyttäjälle hallitut mediapankkipalvelut yhdestä tutusta käyttöliittymästä.

Someen ja nettiin tarvitaan oikean kokoisia kuvia

17. huhtikuuta 2018

Kun sinulla on verkkosivusto, jossa tarjotaan paljon kuvasisältöä on sinun esitettävä kuvia joko yhdessä tai useammassa ennalta määritellyssä koossa.

Valitettavan usein kuva liitetään kuitenkin väärin verkkoon ja someen, jolloin kuvan viesti tai vaikutus voi olla jopa negatiivinen. Tässä blogissa käydään läpi miten kuva rakenteellisesti liitetään oikein, jotta kuvien viesti ja käyttötarkoitus korostuu.

Ylläoleva kuva rajataan Twitterin edellyttämään kuvasuhteeseen ja pikselikokoon.

Lataa oikeat some-kuvakoot muistilista tästä

Miten liittää logo sähköpostiin oikein?

12. huhtikuuta 2018

Sähköpostin allekirjoitus on helppo ja tehokas tapa esittäytyä sekä mainostaa edustamansa yritystä tai brändiä logolla. Valitettavan usein logo liitetään kuitenkin väärin sähköpostiin, jolloin logon vaikutus voi olla jopa negatiivinen. Tässä artikkelissa käydään läpi miten logo liitetään oikein ja saavutetaan logon liittämisen hyödyt.

Tuoko tekoäly ja kuvientunnistus apua avainsanoitukseen?

27. helmikuuta 2018

Aineistonhallinnan tägäysapuri

Kuvien määrä on digitaalisen kuvauksen aikana räjähtänyt käsiin. Digital Asset Management (DAM- digitaalinen aineistonhallinta) sovellukset tarjoavat yrityksille ratkaisuja hallita kuva- ja mediakirjastojaan. Tehokas Digital Asset Management vaatii toimiakseen avainsanoja, sillä miten muuten voit tehokkaasti etsiä tiedostoa tuhansien tiedostojen joukosta?

1 – 5 / 22