Kirjoitukset ajalta syyskuu 2017

Painetun kuvan kuvankäsittelyn tietotaito heikkenemässä

perjantai 22. syyskuuta 2017

Tiedätkö minkä kokoisina kuvat sopivat painotuotteeseen tai miten muokkaat kuvan mieleiseksi ja millä väriprofiililla säilytät oikeat värit painotuotteessa?

Värivirheen korjaus kuvankäsittely

Kuvankäsittely jakaa osaajat webbikuvien tekijöihin ja printin kuvien tekijöihin
Monelle nuoremmalle digitoimiston kuvankäsittelijälle alkaa vaatimukset huippulaadukkaan painetun kuvan tuottamiseen olla hakusessa. Graafisen alan osaajien joukossa meneillään oleva trendi siirtyä printistä webbikuvien toteutuksiin vain yltyy.

Markkinointiportaali - edut pilvessä, syitä ja hyötyjä lyhyesti

torstai 21. syyskuuta 2017

​​​​​​​Markkinointiportaali pilvessä

Kun puhutaan aineistonhallintapalvelusta pilvessä, eli SaaS-palvelusta, törmätään usein ristiriitaisiin päätelmiin siitä, miksi pilvestä olisi fiksua hallita aineistoja. Alla listataan lyhyesti yleisesti todettuja syitä ja hyötyjä nykyaikaisesta pilvisovelluksesta.

SaaS-pohjainen markkinointiportaali on erinomainen perusta yhteisön koko markkinoinnille ja viestinnälle. Se on yhtiön digitaalisen aineiston keskitetty varasto sekä kommunikointi- ja jakeluväline kaikille tiedostoille ja kaikille sidosryhmille.

Tehokasta ja hallittua tiedostojen jakamista joustavalla järjestelmällä

tiistai 19. syyskuuta 2017

​​​​​​​Tiedoston eri jakelumuodot

Hyvä aineistonhallintajärjestelmä tarjoaa käyttäjille monipuoliset ja helpot tavat jakaa visuaalisia tiedostoja ulkopuolisille tahoille. Tässä artikkelissa käydään läpi erilaiset jakelumuodot sekä niiden erot ja hyödyt.

Julkinen aineistopankki helppona jakelukanavana
Ehkä yleisin tapa jakaa tiedostoja aineistopankista, on luoda julkinen osuus johon kuka tahansa pääsee käsiksi ilman kirjautumista. Tämän tavan etuna on yksi helposti markkinoitava verkko-osoite, josta ulkopuoliset tahot voivat milloin tahansa hakea ajankohtaista aineistoa.

Mitä aikaansaadaan materiaalipankin integraatiolla?

maanantai 18. syyskuuta 2017

Integraatiot muihin tietojärjestelmiin liittyvät hyvin usein aineistonhallinta-projekteihin. Esimerkiksi sisällön-hallintajärjestelmiin voidaan tarjota ikkuna, joiden avulla editoijalla on pääsy keskitettyyn kuva-arkistoon suoraan CMS-järjestelmän sivunmuokkausliittymästä.
Integraatiot ovat nykypäivää

1 – 5 / 11