5 Syytä miksi asiakkaat päätyvät MediaBank DAM-aineistonhallintasovellukseen

keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Jokaisella yrityksellä on omat vaatimuksensa visuaalisten tiedostojen ja digitaalisen omaisuuden hallinnan (DAM) ratkaisulle. On monta eri syytä, joiden vuoksi yritykset ovat valinneet MediaBank sovelluksen hallitsemaan mediakirjastojaan, mutta seuraavassa esitellään viisi tärkeätä syytä:

1. Helppokäyttöisyys ja yksinkertaisuus

Kuulemme paljon asiakkailtamme, että he korostavat kuinka helppoa on käyttää MediaBankia!

Helppokäyttöisyys on todella oleellinen seikka, koska yrityksen on saatava nopeasti sovelluksen käyttö jalkautettua työntekijöille riippumatta käyttäjien vaihtelevasta teknisestä taustasta.

MediaBankin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, mukaan lukien intuitiivinen hakupalkki, tekee siitä helposti lähestyttävän kaikille käyttäjille, teknisestä taustastaan riippumatta. Ja koska kaikki oppivat nopeasti käyttämään MediaBankia ja pääsevät siten helposti tarvitsemiinsa sisältöihin ja tiedostoihin, voivat asiakkaat ja käyttäjät unohtaa käytön pullonkaulat.

Monella DAM-ratkaisuilla on miljoona ja yksi toimintoa, mutta asiakkaat haluavat tämän lisäksi kuitenkin työkalun/ alustan, joka on intuitiivinen ja helppo hallita. Riippumatta siitä, työskentelevätkö loppukäyttäjät markkinoinnissa vai tekniikassa, ratkaisun on oltava levitettävissä käyttäjille ilman laajaa koulutusta.

Yritykset arvostavat DAM-palvelua, jota sekä sisäiset tiimin jäsenet että jälleenmyyjät voivat käyttää. MediaBankin yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys ovat siis tärkeitä tekijöitä päätöksissä. MediaBankista on tullut se oikea paikka löytää tarvitseva sisältö. Se on helpompaa ja nopeampaa.

Aiheeseen liittyvää: Pyyhi pölyt arkistosasi ja esittele yhtiösi uskomatonta historiaa maalilmalle

2. Visuaalinen intuitiivinen käyttöliittymä

Käsi kädessä helppokäyttöisyyden kanssa MediaBank on rakennettu visuaaliset tiedostot mielessä. Luovat työntekijät ja markkinoinnin ammattilaiset tuntevat olonsa kotoisaksi MediaBankin gallerianäkymässä, joka näyttää mosaiikkimaisesti kaikkien tiedostojen esikatselun pikkukuvat. Osittain he  mieltyvät MediaBankin visuaalisesta käyttöliittymästä, koska se on niin samankaltainen kuin joidenkin webbisivun kuvagallerianäkymät.

Näkymäaineistojen visuaalinen galleria antaa käyttäjille mahdollisuuden hahmottaa kaiken sisällön, mitä yrityksellä on, ja vieläpä nopeasti. Yritykset eivät tyydy vain keskitettyyn tiedostojen tallennuspaikkaan vaan haluavat samalla visuaalisen hakukoneiston aineistoille.

Markkinointitiimit ovat usein hämmentyntyneitä ratkaisuista, jotka ovat liian tekniset ja/tai ei-visuaaliset. Monessa muissa ratkaisuissa on paljon toiminnallisuutta, mutta näkymät ovat hyvin epävisuaaliset - vertailuna voisi käyttää vaikkapa tekstikokonaisuuden näkeminen ilman kappalevälejä tai välimerkkejä. Tämä ei vain ole sitä, miten ihmiset työskentelevät nykyään.

MediaBank tarjoaa tässä mielessä ystävällisemmän vaihtoehdon, jota kaikki voivat käyttää.

3. MediaBank on ratkaisu, joka täyttää kaikki vaatimukset olematta liian monimutkainen.

Erikokoiset yritykset ja yhteisöt, pienet ja suuret yritykset päätyvät MediaBankiin, koska se täyttää yleensä kaikki yrityksen asettamat toiminnallisuus-"checkboxin" vaatimukset (todella paljon toiminnallisuuksia), mutta samalla ilman että palvelu on liian monimutkainen käyttää.

MediaBankin ominaisuudet tarjoaa kattavan otoksen sitä mitä yritykset tänään etsivät, eli nykyaikaisella käyttöliittymällä varustettu vankka aineistonhallintasovellus, joka hyödyntää hierarkkista puurakennetta (erityisesti katagoriarakenteen ja visualisuuden kautta sisällön hahmottaminen on helppoa), vahvoilla ja ketterillä hakuominaisuuksilla jolla voidaan jakaa kohdennettua sisältöä helposti sekä sisäisten että ulkopuolisten käyttäjien kanssa.

MediaBank on ratkaisu, joka täyttää kaikki ym. vaatimukset olematta liian monimutkainen.

4. MediaBankin hinta on kohdallaan

MediaBankissa on kaikki tarvittava, vaikkakin huomattavan edulliseen hintaan. Monien yritysten mielestä MediaBank on ratkaisu käytön ja sisällön tarpeisiin hyväksyttävällä kustannusrakenteella.

Yritykset kokevat MediaBankin arvokkaaksi ratkaisuksi kaikkiin vaatimuksiinsa nähden ja on lisäksi edullinen ja ketterä käyttöönotossa. MediaBankin hinta asettuu siis sopivassa suhteessa toiminnallisuuteensa nähden. Mitään toiminnallisuutta ei tarvitse uhrata korkean hinnan takia.

Myös voittoa tavoittelemattomille organisaatioille kuten museoille ja  julkishallinnolle, MediaBank tarjoaa vankan toiminnallisuuden ylittämättä käyttöbudjettia.

MediaBank on paras ratkaisu voittoa tavoittelemattoman organisaation tarpeisiin ja käyttämään rajalliset resurssit tehokkaasti. Myös riski joutua vaikeuksiin digitaalisten oikeuksien kanssa vähenee käyttämällä MediaBankia.

5. MediaBankilla siirryt helpompaan tapaan hallita ja julkaista tiedostojasi

Yritykset etsivät ratkaisua jolla he voivat,organisoida ja löytää sisältönsä tehokkaasti. Tämä ei onnistu palvelimien, kiintolevyjen ja pilvivarastojen kansiorakenteiden avulla.

Tuotamme yhä enemmän sisältöä riippumatta millä alalla toimitaan, joten tarvitsemme tavan järjestää tiedostot ja löytää luodun sisällön rahaa tuhlaamatta. Palvelinten tiedostojärjestelmät ei tähän enää taivu, jolloin on aika investoida DAM:iin ja silloin MediaBank on ratkaisusi.

MediaBank tarjoaa joustavan, muokattavan kategoria- ja kokoelmarakenteen, avainsanoituksen ja merkinnät, suodattimien käytön, metatietojen hallinnan ja digitaalisten oikeuksien hallinnan.

Kaikki tiedostomateriaali oikeassa paikassa ja ihmiset löytävät tarvitsemansa sisällön tarkalleen oikeaan aikaan. Näin tarjotaan työntekijöille enemmän aikaa tärkeiden asioiden tekemiselle.

Aiheeseen liittyvää: Näin teet someen ja nettiin oikean kokoisia ja rajattuja kuvia