Kuukauden käyttövinkki: Suosikkitiedostot ja -kategoriat MediaBankissa

perjantai 16. huhtikuuta 2021

MediaBankissa kannattaa hyödyntää tiedostojen ja kategorioiden merkitsemistä suosikeiksi, jotta ne löytyvät helposti myöhemmin.

Erityisesti logot ja muut usein tarvittavat tiedostot kannattaa lisätä suosikeiksi. Tällöin vältät tarpeettoman aineistopankin selailun ja säästät aikaa päivittäisissä työtehtävissäsi. 

Suosikit ovat käyttäjäkohtaisia, joten jokaisella käyttäjällä voi olla omat suosikkinsa henkilökohtaisen käyttötarpeensa mukaan. Sisällöntuottajalla voi esimerkiksi olla omissa suosikeissaan organisaation logot ja muu brändimateriaali ja myyntiedustajalla taas tuote-esitteet.

Yksilöivät toiminnot auttavat organisaation työntekijöitä käyttämään aineistopankkia mahdollisimman sujuvasti nimenomaan omille työtehtävilleen sopivimmalla tavalla. Näin saat aineistopankistasi mahdollisimman suuren hyödyn.

MediaBank DAM – Ratkaisusi aineistonhallintaan

MediaBank on luotettava kotimainen pilvipalvelu, jonka avulla hallitset aineistojasi, kuten tiedostoja, kuvia ja videoita, yhdestä sijainnista käsin. Määrittele eri käyttäjäryhmille pääsy eri aineistoihin, ja suojaa digitaalinen omaisuutesi ja brändi-ilmeesi. Myös työnkulut nopeutuvat, kun käyttäjillä on pääsy vain heille tärkeisiin materiaaleihin. 

Lue lisää MediaBankista sivuiltamme ja ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja!