Kuukauden käyttövinkki: Valmiiksi rajattujen kuvien lataaminen MediaBankista

perjantai 7. toukokuuta 2021

Visuaalisuus on sosiaalisessa mediassa jatkuvasti kasvavassa roolissa, kun jopa algoritmit suosivat kuvaa ja videota sisältäviä julkaisuja. Hyödynnä siis organisaatiosi kuva-aineistoja myös vaikuttavassa someviestinnässä MediaBankin avulla.

Sosiaalisen median sovelluksia kännykän ruudulla.

Voit ladata MediaBankissa olevat kuvat valmiiksi eri somekanavien suosimiin kuvakokoihin rajattuina. Kätevän lataustoiminnon avulla saat ladattua suoraan oikeankokoiset kuvat niin Instagramiin, Facebookiin, Twitteriin kuin LinkedIniinkin.

Saat kuvasi jaettua maailmalle suoraan aineistopankistasi nopeasti ja tehokkaasti, etkä enää tarvitse ylimääräistä ohjelmaa kuvien koon muokkaamiseen. Kun julkaisusi kuvan valinta ja muokkaus on helppoa, jää sinulle enemmän aikaa suunnitella myös huomiota herättävä teksti kuvan pariksi ja tehdä someviestinnästäsi suunnitelmallista ja tehokasta. 

MediaBank DAM – Ratkaisusi aineistonhallintaan

MediaBank on luotettava kotimainen pilvipalvelu, jonka avulla hallitset aineistojasi, kuten tiedostoja, kuvia ja videoita, yhdestä sijainnista käsin. Määrittele eri käyttäjäryhmille pääsy eri aineistoihin, ja suojaa digitaalinen omaisuutesi ja brändi-ilmeesi. Myös työnkulut nopeutuvat, kun käyttäjillä on pääsy vain heille tärkeisiin materiaaleihin. 

Lue lisää MediaBankista sivuiltamme ja ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja!