Pickit on intuitiivinen ja helppokäyttöinen DAM-mediapankki laajaankin käyttöön

lauantai 22. tammikuuta 2022

Pickit on intuitiivisin ja helppokäyttöisin DAM-mediapankki pienille ja keskisuurille yrityksille. Sovellus tarjoaa mediapankkipalvelut suoraan Microsoft 365 -ympäristössä, jotta kaikki sen käyttäjät voivat Pickitin kautta helposti hyödyntää kuvia, videoita, esityksiä ja dokumentteja. Kyseessä on monipuolinen mediapankki ja median jakopalvelu.

Pickitillä säästät aikaa
Pickit helpottaa kuvien hallintaa organisaatiossa, nopeuttaa kuvien löytämistä, vähentää keskeytyksiä ja nopeuttaa suunnitteluprosessia. Aikaa säästyy useissa eri tiimeissä ja prosesseissa, erityisesti viestinnässä ja markkinoinnissa. Kuva tallennetaan kerran korkearesoluutioisena versiona, ja sitä voidaan käyttää lataamatta ja käsittelemättä eri käyttötarkoituksissa, kuten PowerPointissa. Työ on sujuvaa ja helppoa.

Ylläpito selaimella
Pickit-järjestelmää ylläpidetään selainpohjaisen käyttöliittymän avulla. Sovelluksen avulla voidaan suorittaa tarvittavat ylläpitotoiminnot, kuten palveluiden käyttäjähallinta, käyttäjäoikeuksien antaminen tai poistaminen ja erilaisiin sanastoihin liittyvät ylläpitotoiminnot, kuten taksonomia.

Löydä ja järjestä helposti
Pickitilla voit organisoida kuvasi siten kuin sinulle on parasta. Käytä kokoelmia ja jaa osastoihin. Luokittele avainasanoilla ja kokoelmilla.

Tavoitteena keskitetty aineistonhallinta
Keskitetyssä aineistonhallinnassa kaikkien tuotteiden kuvat, logot, videot ja muu oleellinen ajantasainen materiaali on kaikkien niitä tarvitsevien hyödynnettävänä. Näitä aineistoja käytetään markkinoinnissa, verkkosivuilla ja eri kanavien julkaisutoiminnassa.

Pickit sopii kaikenkokoisille Office 365 -ympäristöä käyttäville yritykselle 
Kaikenkokoiset yritykset voivat käyttää Pickitiä erilaisten kuva-, video- ja dokumenttitiedostojen jaossa henkilökunnan kesken, sidosryhmille ja asiakkaille. Pickit on monipuolinen ratkaisu brändinhallintaan ja yritysviestintään, jossa ajantasaisten tiedostojen jakelu kohdistuu juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Office 365 -käyttäjät pääsevät käsiksi aineistoihin käyttäjäoikeuksiensa perusteella. Käyttäjä näkee vain sen mikä on hänelle tarpeen. Voit palvella Pickitilla helposti erilaisia käyttäjäryhmiä, kuten sisäisiä käyttäjiä tai lehdistöä. Perusta haluamasi käyttäjäryhmät ja valitse mille ryhmille kuvasi on näkyvissä.

Avaa Pickitillä arkistosi käyttäjille itsepalveluna 
Miksi et antaisi muiden tehdä töitäsi? Pickitilla käyttäjät voivat palvella itse itseään ja sinä voit keskittyä omiin töihisi. Käyttö on niin helppoa, ettei sinun tarvitse edes neuvoa siinä. Lähetä kutsu palvelusta, ja käyttäjä hoitaa loput. Anna kuvaajien tai tavarantoimittajien tuoda kuvat sisään, ja toimi itse hyväksyjänä.

Lue blogistamme: Miksi työntekijänne ei käytä mediapankkinne sisältöjä?

Seuraa mitä kuvia käytetään
Näet raportista mitä kuvia ja tiedostoja käytetään ja ketkä niitä käyttävät. Näin voit hankkia lisää kuvaa aiheista, joita käytetään eniten. Voit myös esimerkiksi seurata niitä medioita, jotka kuvan latasivat.

Integroituna moneen sovellukseen
Pickit tarjoaa kaiken tarvitsemasi, eikä mitään tarpeetonta. Se on edullinen ja helppo ottaa käyttöön yhdessä päivässä ja integroituu Microsoft 365 -ympäristön lisäksi myös Teamsiin, Sharepointiin, Dropboxiin ja Google Spaceen sekä tarjoaa miljoona kuratoitua kuvaa käyttöösi veloituksetta. 

Jakele myös raskaita tiedostoja Pickit Transferilla 
Dropbox, WeTransfer ja Google Drive ovat etenkin isojen online-tiedostojen tallennus- ja jakelupalveluja mille tahansa tiedostoille. Pickit auttaa myös näiden isojen tiedostojen hallinnassa ja Pickit Transfer jopa hoitaa siirrot puolestasi.

Tyylikkäät Boards-kokoelmat ja brändiportaali käyttöösi 
Voit tarjota yhteistyökumppaneille aineistot myös tyylikkäinä Boards-kokoelmina. Lähetä toimittajalle materiaali kätevästi sähköpostitse Pickitin Boards-kokoelmana tukkimatta sähköpostilaatikkoa. Jaa lehdistötiedotteet helposti kuvineen ja liitteineen tarjoamalla asiakkaillesi sisältöä itsepalveluna sivustollasi upean brändiportaalin muodossa - aineistoineen ja brändiohjeistuksineen! Tutustu Pickitin Brändinhallintaan blogistamme tästä linkistä.

Pickit Familyllä hallitset konsernisi alabrändit
Palvele kutakin aluetta ja markkinaa erikseen niillä kuvilla, mitkä heille ovat tärkeitä. Jaa palvelu brändi-, yksikkö-, tai maakohtaisiin alapalveluihin, jos se on käyttäjälle on yksinkertaisempaa.

Rekisteröidy esittelyyn suoraan varaamalla aika tästä linkistä.

Kirjoittaja Rolf Koppatz

Rolf on Communication Pro:n perustaja ja toimitusjohtaja, DAM-konsultti, markkinoinnin sekä IT-alan ammattilainen 35 vuoden kokemuksella.

Sano hei, vaikka LinkedInissä.

www.communicationpro.com