Ota tilausjärjestelmä Cumulus MediaBankissa käyttöön!

maanantai 12. helmikuuta 2018

Moni Cumulus Mediabankin käyttäjä ei ole ehkä miettinyt sitä, että yksi sovelluksen toimivimpiin ominaisuuksiin kuuluu web-tilauskanava. 

Tilauskanavan kautta työntekijät, jälleenmyyjät ja muut valtuutetut yhteistyökumppanit voivat tilata kutakuinkin kaiken asiakas-aiheisen materiaalin pienistä pr-tavaroista messutelineisiin ja somistustarpeistoista vaatetukseen. 

Myös esitteet ja muu printtimateriaali tilataan Cumulus Mediabankin kautta, niin maailmanlaajuiset yleisesitteet kuin paikallisten toimistojen versiotkin. Lisähyötyä tuo mahdollisuus nähdä mitä on tilaamassa suoraan Cumuluksessa. Etuna on myös ettei tarvitse jostain katalogista lähteä erikseen selailemaan aineistoja.

Voit tarjota tilattavaksi mitä tahansa fyysistä tai digitaalista aineistoa, oli toimialasi museotoiminnassa, kuvapalvelussa tai markkinointiaineistojen hallinnassa. 
Kun teillä on web-tilauskanavalle tarvetta, rakennamme teille tilausjärjestelmänne sähköpostilla ja webbillomakkeella tapahtuvaksi tai viedään sovellus aina verkkokauppatasolle maksuominasuuksilla.

Lisätietoja sovelluksesta saat täältä

Case Planmecan materiaalipankki
toimii mediapankin esimerkkinä jossa on hyödynnetty web-tilauskanavaa
Planmecan Cumulus nettipalvelu on käytössä nykyisin neljällä konserniyhtiöllä. Planmecan omassa palvelussa on lisäksi käytössä EOSP-lisäosa fyysisten markkinointimateriaalien tilaamiseen ”verkkokaupasta”. Materiaalien hallinnoinnin pitää myös olla helppoa ja niiden päivittyminen nettipuolelle reaaliaikaista. Käytössä on lisäksi Smart Categories -lisäosa, jolla esimerkiksi esitteiden ja käyttöohjeiden kielivalintafiltterin saa toteutettua. 

Cumulus materiaalipankki toimii markkinointiaineiston perustana. Se on varasto sekä jakeluväline. Konsernin sisäisen materiaalinhallinnan lisäksi materiaalipankin kautta hoidetaan muun muassa kommunikointi muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Näin keskeneräiset suunnitelmat eivät pääse leviämään ulkopuolisten käsiin ja tuorein aineisto pysyy aina visusti markkinointiosaston näpeissä. 

”Meille on tärkeää tarjota helppokäyttöinen materiaalipankki yhteistyötahoillemme. Samasta paikasta saa ladattua tuotekuvat, sähköiset esitteet ja käyttöohjeet. Palvelusta voi lisäksi tilata kaikki fyysiset esitteet, käyttöohjeet sekä myynninedistämismateriaalit ‒ vaikkapa suoraan messuille toimitettuna.”

-Maarit Vannas, Markkinointijohtaja, Planmeca

Kun on käytössä oma turvallinen materiaalipankki ei tarvitse lähteä minkään muiden palveluiden kautta tiedostoja lähettelemään. Näin ei ole pelkoa siitä, mistä pilvestä tai kenen käytössä aineistot sen jälkeen löytyvät.

Planmeca on johtava toimittaja alallaan ja tuottaa jatkuvasti suuren määrän kuvamateriaalia markkinoinnin käyttöön. Kuvat siirtyvät automaattisesti materiaalipankkiin jossa niiden käyttöä hallitaan.

Lisätietoja sovelluksesta saat täältä

MediaGallery esittelee ajankohtaista kuva- ja videomateriaalia

Planmeca tarjoaa myös ajankohtaista promomateriaalia kotisivuillaan galleriamuodossa. Kun halutaan esimerkiksi tyylikkäästi esitellä uusia tuotteita ja ratkaisuja messuilla, voidaan näitä tarkastella Planmecan mediagalleriassa. Aineistot mediagalleriassa julkaistaan suoraan materiaalipankista.

Tänä päivänä verkkoa selataan yhä enemmän erilaisilla mobiililaitteilla. Laajamittainen materiaalipankki ei välttämättä toimi kovin sulavasti älypuhelimissa, mutta mediagalleria vastaa tähän tarpeeseen. Täysin responsiivinen käyttöliittymä tarkkaan valitulla aineistolla toimii hyvin niin älypuhelimissa kuin tableteissa eikä käytössä oleva laite muodosta estettä aineiston katseluun. Minimalistisessa ja helppokäyttöisessä käyttöliittymässä sisältö on aina pääosassa.

Mediagalleriassa videoiden esikatselu tulee suoraan Vimeosta. Näin aikaansaadaan videoille laajemman levikin ja tarjotaan käyttäjille tutut käyttöliittymät joista heidän on helppo jakaa videot eteenpäin. Videot eivät myöskään rasita kotisivuja tai aineistopankkia ja toistuvat aina sutjakkaasti, riippumatta siitä missäpäin maailmaa käyttäjä sijaitsee.

Ajankohtaiset selattavat esitteet ovat koottuna gallerianäkymässä

Myös esitteitä tarjotaan selattavassa html5-muodossa omien asiakkaiden käyttöön MagNet e-Publishing palvelulla ja koottuna gallerianäkymään.

Lisätietoja sovelluksesta saat täältä

Kirjoittaja Rolf Koppatz

Rolf on Communication Pro:n perustaja ja toimitusjohtaja, DAM konsultti, markkinoinnin sekä IT-alan ammattilainen 35 vuoden kokemuksella.

Sano hei, vaikka LinkedInissä.

www.communicationpro.com